Kadobon workshop
Iemand een leuk kado geven? Dat kan via een kadobon fotografie workshop.
Vanaf 89,00 Euro incl. BTW

Kadobon aanvragen via e-mail 




Prive workshop

aanmelden via e-mail 


Het gehele jaar mogelijk.
Wil je jezelf meer ontwikkelen als fotograaf in welke vorm dan ook?
Neem contact met mij op over de mogelijkheden.
Prijs: 189 Euro incl. BTW (excl. vervoerskosten indien de straal verder is dan 25KM van de omgeving Eindhoven).
Datum in overleg.











Wild Vogezen photo tour (wo 17 t/m zo 21 okt 2018)

vrijblijvend op de interesse lijst aanmelden


Wie: Gevorderde fotografen die in het bezit zijn van een digitale camera die manueel in te stellen is met standaard (liefst groothoek) tot tele objectieven en stevig statief, basiskennis en goede conditie is vereist.

Wat: We gaan op zoek naar intense herfstkleuren en Gemzen op de top van de Vogezen. In deze periode is het ook goed mogelijk dat er sneeuw ligt of gaat vallen. Echter het weer is natuurlijk lastig te voorspellen, maar er is altijd een mooie fotografisch doel. De ruige bossen, de prachtige watervallen, fraaie vergezichten en goede kansen op het fotograferen van Gemzen. Genoeg om te zien en te fotograferen bij ieder weertype. We verblijven in een mooi vakantiehuis met gedeelde 2 persoonskamer incl. Ontbijt, lunch en avondeten.

Wanneer: wo 17/10 t/m zo 21-10 2018 (onder voorbehoud)

Kosten: Totaal per persoon incl. BTW = 725 Euro Inclusief – 4 overnachtingen in vakantiehuis – Ontbijt, lunch en avondeten. Transport per auto. Let op: 1 vrijwilliger voor rijden met 2e auto (max 3 personen per auto) retour Vogezen en op locatie. In overleg (korting is mogelijk). Winterbanden zijn een must. Reisbegeleiding en workshop (Theoretische en praktische uitleg) Exclusief – Alle benzine kosten voor 2 auto’s. Deze kosten worden door alle deelnemers incl. mijzelf gedeeld. – Overige consumpties Voorwaarden – Gegarandeerd vertrek bij min. 4 deelnemers, max. 5 deelnemers – Betaling volledige bedrag voor 30 mei 2018 vertrek ivm reserveringskosten/bevestiging – Annulerings- en reisverzekering (Volledige bedrag kan alleen via de verzekering terugbetaald worden bij annulering) – Algemene Voorwaarden Andrew George Photography






Iceland photo tour -  Land of dreams (za 29 sept t/m zo 7 okt 2018)

IJsland in de herfst voor de gevorderde fotograaf


  vrijblijvend op de interesse lijst aanmelden